Skip to main content

50 Jaar Bank en Verzekeringservaring, één conclusie……!

Aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid dien je als zelfstandig ondernemer meteen zelf te regelen.

Als zzp’er loop je dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Het vervelende is dat je er pas achter komt als het al te laat is. Maar alles te verzekeren is niet altijd nodig, ondernemen is zaken doen voor eigen rekening en risico. Maar een aantal verzekeringen afsluiten is wel erg verstandig. Bedenk wel dat verzekeringen die u privé heeft afgesloten geen enkele dekking geven voor uw werkzaamheden als zelfstandige.

LATER IS AL LANG BEGONNEN

Veel zelfstandigen starten als ondernemer en denken zich later wel eens te gaan verzekeren. Op zich een logische gedachte; bij het starten moet je op de kosten letten. Veelal worden verzekeringen even “vergeten” en dat kan wel eens vervelend uitpakken. Als u gaat starten neem dan in ieder geval de basisverzekeringen zoals aansprakelijkheid, rechtsbijstand en als het even kan ook arbeidsongeschiktheid.

In dit webinar zullen ing. P. (Paul) E.G.H. Corten en ing. F. (Frank) W.M. Reijans twee deskundigen op het gebied van Risicobeheer en verantwoord verzekerd starten van een onderneming jullie meenemen in de don’ts en do’s van “alternatieve” manieren van verantwoord verzekerd ondernemen.

Iets voor jou? Schrijf je dan nu, GRATIS in!