Skip to main content

Webinars

Gratis  Starters Adviesgesprek?

Start jij een nieuwe onderneming in Limburg? Maak dan een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek (telefonisch, videobellen of persoonlijk) met één van de ondernemersadviseurs. 

Meer infoVoor wie

Maandelijks organiseren wij onderstaande webinars.

De webinars zijn interactief. Zo is er de mogelijkheid om tijdens het webinar direct vragen te stellen, via de chatfunctie vragen te stellen of de vragen worden opgespaard om ze tijdens een van de Q&A momenten te stellen.  Na afloop van het webinar ontvang je de handout met eventuele aanvullende informatie.

Aanmelden voor een webinar is verplicht en is alleen toegankelijk voor startende ondernemers en zzp’ers die in Limburg wonen of in Limburg willen gaan ondernemen.

Het StartersCentrum organiseert de volgende webinars:

webinars

Expeditie Ondernemerschap

Wat betekent het om ondernemer te zijn? Waar moet je overal aan denken bij het starten? Hoe zit het met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Waarom een ondernemingsplan? Welke rechtsvorm kies je? Wat is een ZZP’er of freelancer precies? Waarom een marketingplan? Met wat voor belastingen krijg je te maken? Wat is een investerings- en exploitatiebegroting en wat zijn je financieringsmogelijkheden? Tijdens deze bijeenkomst krijg je antwoord op deze en andere vragen. Je bent daardoor beter voorbereid bij de start van jouw bedrijf en weet tegelijkertijd wat er van je verlangd wordt. Gratis voor alle inwoners in Limburg.
DatumTijdPlaats
22 August 202409.30-11.00online
10 October 202409.30-11.00online
4 November 202413.30-15.00online
16 December 202409.30-11.00online
Aanmelden