Nieuw Platform Slim Werkgeven: waar werkgevers elkaar inspireren

Hoe houd ik mijn bedrijf ook in de toekomst gezond? Hoe kan ik groeien nu het lastig is om goede mensen te vinden? En hoe gaat dat als de economie weer verandert? Stuk voor stuk vragen die werkgevers bezighouden. Vragen rondom de kern van bijna ieder bedrijf: de mensen die er werken. Slim Werkgeven geeft antwoorden op deze en andere vragen rondom personeelsbeleid.

Platform voor en van werkgevers

Slim Werkgeven is een nieuw platform voor en van werkgevers. Hier  staan uw vragen centraal. De antwoorden komen van collega-werkgevers. Werkgevers die met dezelfde vragen worstelden en met een innovatieve aanpak een stapje verder zijn gekomen. Ontmoet deze collega’s tijdens bijeenkomsten  en wissel ervaringen en tips en tricks uit.

Voor een brede blik

Doel van Slim Werkgeven is te zorgen voor een bredere, toekomstgerichte blik op uw personeelsbeleid. Zodat u andere oplossingen kunt vinden voor de personele uitdagingen in uw bedrijf. Bijvoorbeeld door bij het zoeken naar nieuwe medewerkers ook te denken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Of door het bestaande team flexibel in te zetten. Zo biedt Slim Werkgeven praktische, nieuwe inzichten.

Naar een sterke arbeidsmarkt

Door deze nieuwe inzichten toe te passen krijgt u een sterkere onderneming. En dat is ook goed voor onze arbeidsmarkt. Meer weten? Kijk op slimwerkgeven.nl.


Meer informatie over dit onderwerp:

Deze informatie is geplaatst door

Dit artikel heeft betrekking op
werkgevers - personeel - personeelsbeleid - HR - human resoursces - arbeidsmarkt - arbeidskrachten - werknemers -
Deze informatie is afkomstig van het samenwerkingsverband van de overheid: Ondernemersplein