Skip to main content
Startersevent

Startersevent – Ronde 2

Start 21.00 – 22.00 uur

Sessie D – Kamer van Koophandel: Een eigen bedrijf, de 10 stappen. Goed voorbereid van start aan de hand van een stappenplan

KVK biedt informatie, voorlichting en ondersteuning aan ondernemers bij de belangrijkste thema’s op ondernemersgebied. Dit zijn beheer Handelsregister, voorlichting, innovatiestimulering, stimulering regionale economie, beheer fysieke ondernemerspleinen en het beheer van het digitale ondernemersplein. Gé Gijsen van de KVK verzorgt tijdens het Startersevent het seminar middels 10 stappen hoe je als ondernemer goed voorbereid van start kunt gaan waarbij het ondernemingsplan een belangrijk hulpmiddel is om de juiste keuze te maken.

Sessie E – Mr. Daniëlle Strijbosch: Met recht het beste voor jou!

Daniëlle Strijbosch biedt juridische diensten in begrijpelijke taal.

Zij helpt en adviseert particulieren en ondernemers bij het oplossen van hun juridische problemen en vraagstukken op het gebied van personen- en familierecht, verbintenissen- en contractenrecht en arbeidsrecht, zodat zij weer onbezorgd verder kunnen.

Met recht het beste voor jou – Daniëlle Strijbosch Juridisch Advies (dsja.nl)

Sessie F – Bureau Tint, Neil Tomlow: Communicatie met Big S

De kracht van ons communicatiebureau is dat we denken in mogelijkheden. Samenwerken is een van onze krachten. Hier maken wij dan ook graag gebruik van binnen ons team. Hierdoor blijft geen werk onnodig liggen, omdat wij elkaar kunnen ondersteunen. Daarnaast maken wij ook graag deel uit van jouw team! We werken op locatie en op afstand. Samen met jou kijken we wat nodig is om tot het beste resultaat te komen.

Home · Bureau Tint

Aanmelden voor het Startersevent Limburg is verplicht. Wij starten om 19.00 uur met de opening.

Meld je direct aan!