Skip to main content
Startersevent

Startersevent – Ronde 1

Ronde 1

Start 19.30 – 20.30 uur

Sessie A – Belastingdienst: Starter en fiscus, fiscale zaken voor startende ondernemers (Hoe makkelijk kunnen ze het maken?)

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken goed regelen. Naast de inschrijving bij de Kamer van Koophandel moet je ook worden aangemeld bij de Belastingdienst. Zij informeren jou graag wat er zoal op je afkomt bij het starten van een eigen bedrijf of als zzp’er. Denk aan informatie over de btw en de inkomstenbelasting, maar ook over de belangrijkste fiscale regelingen waar je wel of niet gebruik van kunt maken. die voor u gelden. Tijdens het seminar word je wegwijs gemaakt met betrekking tot de fiscale spelregels voor starters.

Sessie B – Bureau Henck, Helene Henckens: Help! Maak acquisitie en koud bellen weer leuk!

Helene Henckens, de eigenaar van Buro Henck: Het allerleukste aan ons werk is het contact leggen met nieuwe mensen. Praten met mensen die je niet kent is leuk en geeft enorm veel energie. Wij zijn oprecht geïnteresseerd, nieuwsgierig naar de mening en ideeën van anderen. We bellen bij Buro Henck nooit zomaar, we hebben altijd een goede reden. Daarom wordt een gesprek met ons als prettig ervaren. Ook omdat onze gesprektoon altijd warm en professioneel is. Dat is onze grootste kracht! En deze delen wij graag met jou!

Home – Buro Henck

Sessie C – UWV: Starten vanuit een ww-uitkering

Wil je vanuit de WW starten met je eigen bedrijf of als ZZP’er gaan ondernemen? Dan is dit seminar iets voor jou. Tijdens deze bijeenkomst wordt je geïnformeerd over de mogelijkheden, rechten en plichten wanneer jij van start wilt gaan met je eigen bedrijf vanuit een werkloosheidssituatie. Er is meer mogelijk dan je denkt.

 

Aanmelden voor het Startersevent Limburg is verplicht. Wij starten om 19.00 uur met de opening.

Meld je direct aan!