Skip to main content

‘Na 15 jaar klanten geholpen te helpen met hun uiterlijke verzorging liep ik tegen de grenzen van mijn vak aan. Ik miste iets en wel de aandacht voor de innerlijke verzorging. Vanuit die gedachte ben ik plannen gaan ontwikkelen en signaleerde ik een groeiende behoefte aan verbreding. Na afscheid bij mijn werkgever heb ik mij door het StartersCentrum laten begeleiden in het vormgeven van mijn ondernemingsplan en het voorbereiden op mijn startplannen van een eigen praktijk.

Na afstemming met het thuisfront hebben wij onze benedenverdieping omgebouwd tot een wellness paradijs. Dat ging niet zonder slag of stoot met o.a. een schilder die de kleuren van de wanden verwisselde. Maar ook daar leer je van!

Wat ik andere starters wil meegeven is vooral het gegeven om dicht bij jezelf te blijven. Een opmerking als “zou je dat nu wel doen?” wordt gauw gemaakt maar de kracht van je ideeën komt van binnen. Luister daarnaar! Dan trek je ook de mensen aan die daar bij passen.

En zorg voor balans tussen privé en de zaak, zeker als je vanuit thuis werkt.

Ik zou graag willen dat MeTime uitgroeit tot de bewustwordingspraktijk in Meerssen en omstreken met alle aandacht voor de combinatie van innerlijk en uiterlijke verzorging. Daar ga ik de komende jaren voor!’

MeTime Meerssen is een praktijk voor inner en outer beauty in Meerssen.