Skip to main content

Partners van het Starterscentrum

Gratis  Starters Adviesgesprek?

Start jij een nieuwe onderneming in Limburg? Maak dan een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek (telefonisch, videobellen of persoonlijk) met één van de ondernemersadviseurs. 

Meer infoVoor wie

De Stichting StartersCentrum Limburg wordt ondersteund door een groot aantal Limburgse gemeenten.

Dankzij onderstaande gemeenten kan het StartersCentrum haar werk voor de starterscommunity in deze gemeenten uitvoeren.

gemeente beek partner van het starterscentrum limburg

Startende ondernemers kunnen in de gemeente Beek terecht bij de bedrijfscontactfunctionaris. De bedrijfscontactfunctionaris fungeert als hét centrale aanspreekpunt voor de (startende) ondernemers.

beekdaelen

Bent u ondernemer in de gemeente Beekdaelen? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze bedrijfscontactfunctionarissen.

gemeente brunssum partner van het starterscentrum limburg

De gemeente Brunssum hecht veel waarde aan startende ondernemers en doet haar best om deze zo goed mogelijk te ondersteunen. Voor specifiek vragen kan contact worden opgenomen met het ondernemersloket van de gemeente Brunssum.

gemeente eijsden margraten partner van het starterscentrum limburg

Startende ondernemers en lokale ondernmers krijgen binnen de gemeente Eijsden-Margraten aandacht. De bedrijvencontactfunctionaris is het centrale aanspreekpunt voor het bedrijfsleven.

gemeente gulpen wittem partner van het starterscentrum limburg

De gemeente Gulpen-Wittem staat klaar voor haar ondernemers. Veel diensten worden digitaal aan de ondernemers aangeboden.

gemeente heerlen partner van het starterscentrum limburg

Het Bedrijvencontactpunt (BCP) is het aanspreekpunt van de gemeente Heerlen voor gevestigde en startende ondernemers.

gemeente-kerkrade

De gemeente Kerkrade neemt haar dienstverlening aan het bedrijfsleven en startende ondernemers bijzonder serieus. Voor vragen en informatie kun je terecht bij de medewerkers van het Ondernemersloket.

gemeente-landgraaf

Zoekt u als startende ondernemer een geschikte locatie op een bedrijfsterrein of in een winkelcentrum, of wil je een aan huis gebonden beroep gaan uitoefenen, dan wil de gemeente Landgraaf je graag op weg helpen.

Leudal

Wilt u uw bedrijf uitbreiden of verplaatsen? Zoekt u bouwgrond? Of bent u juist een startende ondernemer? Voor al uw vragen kunt u bij de gemeente of Startup Leudal terecht.

gemeente-maastricht

Het Bedrijfscontactpunt Maastricht van de gemeente Maastricht is het centrale aanspreekpunt voor starters, het lokale en regionale bedrijfsleven.

gemeente meerssen partner van starterscentrum limburg

Op het Ondernemersloket van de gemeente Meerssen staan diverse diensten en producten die voor de ondernemers bestemd zijn.

gemeente roermond partner van starterscentrum limburg

De consulenten van de afdeling economische zaken van de gemeente Roermond staan klaar om ondernemersvragen te beantwoorden.

gemeente simpelveld partner van starterscentrum limburg

Zowel bestaande bedrijven als startende ondernemers kunnen met vragen terecht bij de bedrijvencontactfunctionarissen van de gemeente Simpelveld.

gemeente sittard geleen partner van starterscentrum limburg

Het Ondernemerscontact van de gemeente Sittard-Geleen wijst u de weg binnen het gemeentelijke apparaat, maakt een inschatting van de haalbaarheid van uw vraag en staat u bij in geval van problemen.

gemeente stein partner van starterscentrum limburg

De gemeente Stein hecht veel waarde aan een goed contact met het plaatselijke bedrijfsleven en startende ondernemers. De bedrijvencontactfunctionaris is hierbij een belangrijke aanspreekpunt.

Logo-Vaals

De bedrijvencontactfunctionaris van de gemeente Vaals is hét centraal aanspreekpunt, voor zowel startende als gevestigde ondernemers.

gemeente valkenburg partner van starterscentrum limburg

Bedrijven zijn belangrijk voor de economie en de werkgelegenheid van de gemeente Valkenburg aan de Geul. Daarom stimuleert de gemeente Valkenburg aan de Geul startende ondernemers.

gemeente voerendaal partner van starterscentrum limburg

De accountmanager van de gemeente Voerendaal helpt gevestigde of nieuwe ondernemers graag bij alle zaken die met de gemeente te maken hebben en verwijst door naar externe organisaties.

Het StartersCentrum werkt samen met de Belastingdienst, Ondernemersklankbord, Provincie Limburg en het UWV Werkbedrijf. Enkele netwerkpartners in het werkveld zijn het Vista College, Citaverde College, Gilde Opleidingen, Zuyd Hogeschool, Universiteit Maastricht, Jong Ondernemen, Liof, Wonen Limburg, Streetwise en ZZP Fabriek Maastricht.

Begin goed voorbereid met uw eigen bedrijf. Ontdek tijdens de startersdag wat u moet doen voor de Belastingdienst: hoe het zit met uw aangifte, administratie, VAR, auto, facturen en aftrekposten

Begin goed voorbereid met je eigen bedrijf denk aan je aangifte, administratie, VAR, auto, facturen en aftrekposten. De Belastingdienst wil je daarbij helpen. Bezoek de website of neem deel aan een seminar.

Ondernemersklankbord

De adviseurs van het Ondernemersklankbord staan ondernemers bij in hun ondernemersvraagstukken. Op alle vlakken van de bedrijfsvoering en in iedere fase van de onderneming kun je op hulp van het OKB rekenen.

UWV

Wanneer je vanuit een WW-uitkering of arbeidsongeschiktheidsuitkering  wil starten met een eigen onderneming; kun je bij het UWV terecht voor informatie, begeleiding en oplossingen bij financiële vraagstukken.

provincie limburg

De provincie Limburg ondersteunt het Starterscentrum Limburg bij de uitvoering van projecten gericht op startende ondernemers zoals 45plös ZZP ZL en 45plös ZZP LB.