Skip to main content

Nisrin Mestassi: ‘Na mijn HBO studie wist ik gelijk dat ik een eigen onderneming wilde starten. Ik ben gek op auto’s en vind het leuk om met verschillende doelgroepen te werken. Ik wilde een eigen rijschool starten in Maastricht maar ik wist niet wat ik kon verwachten en waar ik moest beginnen. Mijn eerste stap was naar het StartersCentrum: daar heb ik heel nuttige informatie gekregen over het starten van een eigen bedrijf. Via hun bijeenkomsten en informatiedagen ben ik in contact gekomen met bedrijven die mij verder kunnen helpen met de start van mijn rijschool.

Daarnaast heb ik door meerdere gesprekken bij het StartersCentrum een beter beeld gekregen van wat ik kon verwachten en heb samen met mijn vaste contactpersoon (een ondernemersadviseur) een degelijk bedrijfsplan opgesteld. Aan de hand van een goed bedrijfsplan ben ik zo mijn eigen rijschool gestart in Maastricht. Ik ben het StartersCentrum dankbaar: ze hielpen mij echt op weg.’

Rijschool Nisrin – autorijschool – Maastricht