Skip to main content

Lopende Startersprojecten

Gratis  Starters Adviesgesprek?

Start jij een nieuwe onderneming in Limburg? Maak dan een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek (telefonisch, videobellen of persoonlijk) met één van de ondernemersadviseurs. 

Meer infoVoor wie

Onder het motto ‘een goed begin is het halve werk’ begeleidt en coacht het StartersCentrum (startende) ondernemers middels projecten die het ondernemerschap stimuleren.

De projecten worden in samenwerking met en op verzoek van lokale overheden zoals provincie en gemeenten door het StartersCentrum ontwikkeld en uitgevoerd. Wij zorgen zowel voor het projectmanagement alsook de uitvoering van de projecten.

Hieronder volgt een overzicht van lopende projecten. Wanneer u denkt in aanmerking te komen voor een van deze projecten, neem dan contact met ons op door het contactformulier op de contactpagina in te vullen en te mailen of rechtstreeks met de projectmanager.
Een beschrijving van reeds afgeronde projecten vindt u hier.

Project

Project (Post-corona) Herstelversneller (2021-heden)

Dit project gaat extra steun bieden aan de kwetsbare groep starters die buiten hun schuld door corona aan het overleven zijn of vastgelopen zijn in hun bedrijfsvoering. De deelnemers aan het project gaan via een intensief programma op een interactieve wijze werken aan de groei van hun ondernemerschap en het herstel van de bedrijfsactiviteiten.  Het StartersCentrum wil, in samenwerking met TopChange, de houding en vaardigheden van starters in zwaar weer versterken en versnellen door:
• het aanleren van een positieve survival mindset.
• te focussen op concrete kansen in de (thuis)markt,
• het versterken van het probleemoplossend vermogen.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Marcel van Kasteren van het StartersCentrum, per mail mvk@starterscentrum.nl of telefonisch 06-29058304.

Project

CoachingsVoucher Ruimte voor Ondernemerschap – Heerlen (2014 – heden)

Het project is gericht op de nieuwe ondernemers en starters binnen het projectgebied van de Stimuleringsmaatregel Ruimte voor Ondernemerschap die hun activiteiten als ambachtsbedrijf, winkel, pop-up store, dienstverlener e.d. uitoefenen vanuit een winkelpand. Met de CoachingsVoucher kan de startende ondernemer een eigen coach inhuren om zijn persoonlijke ondernemersvaardigheden verder te versterken en verbeteren. De CoachingsVoucher heeft een waarde van maximaal € 1.000,- exlusief btw. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Ger Smith van het StartersCentrum, mail gs@starterscentrum.nl of telefonisch 06-29058301.