Skip to main content

Het adviesgesprek

Gratis  Starters Adviesgesprek?

Start jij een nieuwe onderneming in Limburg? Maak dan een afspraak voor een GRATIS adviesgesprek (telefonisch, videobellen of persoonlijk) met één van de ondernemersadviseurs. 

Meer infoVoor wie

Het adviesgesprek vormt de kerntaak van het StartersCentrum.

Heb je een startersbijeenkomst of seminar bezocht en zijn er zaken die je wilt bespreken? Heb je vragen over het starten van jouw eigen bedrijf? Of wil je jouw bedrijfsidee, concept of ondernemingsplan bespreken? Sparren over jouw ondernemersvaardigheden? Maak dan een afspraak met één van onze ervaren ondernemersadviseurs. Alvorens een adviesgesprek aan te vragen verdient het aanbeveling eerst een seminar/webinar te volgen.

Het adviesgesprek is gratis voor inwoners met startplannen of (startende) ondernemers uit een groot aantal gemeenten in Limburg. Kijk hier of uw gemeente ook meedoet!

Je kunt een adviesgesprek gebruiken:

  • voor het concretiseren van jouw bedrijfsidee
  • als klankbord voor jouw ideeën & plannen
  • om in contact te komen met de juiste instanties of organisaties
  • om concrete vragen te stellen of uitleg te krijgen over wetten en regels
  • als ondersteuning bij het opstellen van een ondernemingsplan
  • als hulp bij starten vanuit een uitkeringssituatie (WW, WIA, WAO, WAJONG, PW en BBZ)

Onze adviesgesprekken zijn praktisch en concreet. Wij trekken er minimaal 1 uur voor uit. Mochten er na verloop van tijd nieuwe vragen bij jou opkomen of wil je jouw ondernemingsplan bespreken, dan kun je gewoon een nieuwe afspraak maken.

Maak een afspraak