Skip to main content

Regelmatig worden wij benaderd door zowel ondernemers die een bedrijf willen verkopen en startende ondernemers die een bedrijf ter overname zoeken. Voor zowel de koper als de verkoper is van belang dat een goede voorbereiding het halve werk is.

Vorig jaar heeft een ondernemer zich gemeld bij het StartersCentrum die zijn bedrijf wil verkopen. Na een goede voorbereiding heeft hij het bedrijf verkoop klaar gemaakt.

Het betreft een gespecialiseerde kledingwinkel met maatwerk kleding voor heren en dames in het midden/hogere marktsegment met een eigen atelier. Het bedrijf is al 11 jaar een begrip in Limburg en de Euregio. Het unieke concept staat het bekend als (een van) de beste kledingwinkel(s) in een niche markt. De winkel met atelier is gelegen in een van de centrumgemeenten in Zuid-Limburg. Is gevestigd in een huurpand van 200m2 waarvan 95m2 winkelvloeroppervlakte.

Ondanks de Corona-crises heeft deze ondernemer beide jaren positief kunnen afsluiten!

Indicatieve omzet: Vertrouwelijk, volgt later

Indicatieve overnameprijs: In overleg in een latere fase

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Ger Smith van het StartersCentrum (gs@starterscentrum.nl of 06-29058301). Hij zorgt dat de koper en verkoper met elkaar in contact worden gebracht.

Wil jij je voorbereiden? Ga dan naar Stappenplan starten door bedrijfsovername | Ondernemersplein – KVK