Header

starterskoppen AVG special

 

StartersCentrum Limburg: het begin van een goede zaak

 

---

Beste relatie/klant, 

Sinds 25 mei 2018 is de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) of in het Engels General Data Protection Regulation (GDPR) van toepassing. Uitgangspunt in deze nieuwe wet is dat organisaties zorgvuldig dienen om te gaan met persoonsgegevens van hun relaties/klanten en helder en duidelijk aangeven met welk doel deze gegevens worden gebruikt.

Het StartersCentrum hecht veel waarde aan de privacy en vastlegging van gegevens. Wij gaan hier ook zeer zorgvuldig mee om. 

Onze nieuwsbrief starterskoppen wordt naar onze klanten en relaties gestuurd. Voor de verzending en beheer van onze nieuwsbrieven maken wij gebruik van de Wordpress plugin MailPoet. De volgende gegevens worden hiervoor gebruikt: naam en mailadres. Deze staan in een apart bestand. De gegevens in dit bestand worden gebruikt voor de verzending van de nieuwsbrief starterskoppen en niet voor andere doeleinden.

De Privacyverklaring van het StartersCentrum Limburg kunt u lezen op onze website. Ga hiervoor naar: https://www.starterscentrum.nl/contact/

Mocht je onze nieuwsbrief niet (meer) willen ontvangen dan kun je ten alle tijden via onderstaande knop Afmelden.

---

Het delen van deze nieuwsbrief op Facebook, Twitter en/of LinkedIn wordt zeer gewaardeerd.