Header

starterskoppen 15 - december 2017

 

StartersCentrum Limburg: het begin van een goede zaak

 

---

 

Starten doe je samen: op naar persoonlijke groei in 2018

2017 was een goed jaar voor het StartersCentrum Limburg: meer dan 1200 nieuwe ondernemende klanten maakten gebruik van onze diensten. Daar zijn we trots op! Maar eens te meer is gebleken dat wij dat niet alleen kunnen. Vele netwerkpartners zoals gemeenten, UWV, Belastingdienst en andere semi-publieke & private organisaties zorgden voor een goed startersklimaat in Limburg. Onze economie floreert en daar werken we met z'n allen aan.

Speciale dank voor die honderden ondernemende provinciegenoten die stappen durfden te zetten op het uitdagende terrein van het zelfstandig ondernemerschap. Zij durfden te vragen en brachten op de eerste plaats zichzelf daarmee verder. Groei begint bij openheid & nieuwsgierigheid en daar gaan we in 2018 fris en fruitig mee verder.

Het kernteam van het StartersCentrum wenst eenieder een warme & vrolijke eindejaarsperiode en een gezonde persoonlijke groei in het nieuwe jaar

Loes - Ger - Harrie - Marcel

---

Het nieuwe jaar goed beginnen?

Startersavond Roermond - donderdag 25 januari 2018 v.a. 19u

Maastricht had afgelopen september de primeur met een Startersavond nieuwe stijl. Op 25 januari komt er een vervolg in Roermond. Vanaf 19u vindt er dan de Startersavond Roermond plaats bij Business Center Roerpoort. Via een combinatie van 6 verschillende workshops en een informatieve startersmarkt is er voor startende ondernemers van alles te beleven. Wil je jezelf goed op de hoogte stellen van wat er allemaal komt kijken bij het starten van een eigen bedrijf, dan is dit 'the place to be'.

Begin januari wordt het programma bekend gemaakt en kan er worden ingeschreven voor deze (gratis) avond. Noteer alvast de datum!

 

---