nieuwbrief-header

Starterskoppen 31 - juli 2020

StartersCentrum Limburg: het begin van een goede zaak

Startersadvies & -info wordt hybride

Onze dienstverlening is sinds juni hybride ingericht. Het persoonlijk advies is zoals vanouds weer face-to-face mogelijk op één van onze locaties in Heerlen, Maastricht, Roermond of Sittard-Geleen. Daarnaast blijft de mogelijkheid bestaan om een (video-)belafspraak in te plannen. De webinars blijven wij inzetten voor speciale thema's die niet in onze reguliere dienstverlening worden aangeboden. Vanaf eind augustus starten wij ook weer met (live) seminars op één van onze vier locaties. Natuurlijk houden we rekening met de corona-maatregelen: onze spreeklocaties zijn daarop ingericht. Door deze hybride werkwijze zorgen wij voor een persoonlijke aanpak en blijven de lijntjes kort waarbij onze klanten voldoende keuzemogelijkheid hebben.

Voor het plannen van een persoonlijk (video-)bel of face-to-face adviesgesprek klik HIER!
Videobellen
bld_logo_belastingdienst

Webinar:

Belastingen voor starters en zzp'ers 4 augustus (9.30 - 11.00)

Als je een bedrijf start moet je direct veel zaken goed regelen en krijg je ook te maken met de Belastingdienst. De aanmelding bij de Belastingdienst loopt bijna altijd via de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Tijdens dit webinar vertellen wij jou meer over de fiscale spelregels wanneer je ondernemer wordt. Je wordt tijdens dit webinar geïnformeerd over onder andere de BTW, de inkomstenbelasting en een aantal belangrijke fiscale regelingen en regels die voor jou gelden.
Denk bijvoorbeeld aan het urencriterium, zelfstandigen- en startersaftrek, de BTW en de nieuwe kleineondernemersregeling (KOR), het gebruik van de auto, de werkruimte thuis, de deregulering beoordeling arbeidsrelatie (DBA), welke eisen worden gesteld aan jouw administratie, de aanloopkosten en de vraag of een boekhouder verplicht is.

Voorkom problemen en bereid je goed voor. Dit webinar is een “must” voor elke starter.

Schrijf je gratis in: KLIK HIER!

Webinar:

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

11 augustus (9.30 - 11.00)

Wil jij voldoen aan de AVG, meer omzet draaien en vertrouwen uitstralen naar jouw klanten?
Volg dan dit webinar van Kenneth Sleijpen van KenJouwRecht, een atypische jurist. Hij kijkt namelijk niet zwart-wit, maar juist creatief naar juridische kwesties. Het recht is ook niet zwart-wit en al helemaal niet op het gebied van de AVG hoewel menig jurist dit graag groter maakt dan nodig is.
Kenneth doet het anders.
Hij gaat je geen fabels ophangen van 100% AVG compliant of jou bang maken met miljoenen boetes. Nee met dit webinar helpt hij jou met de essentiële AVG punten die je moet weten als starter/zzp’er/ondernemer.

Iets voor jou? Schrijf je dan nu, gratis in: KLIK HIER!
avg
copyrigt

Webinar:

Intellectueel Eigendom (IE)

18 augustus (9.30 - 11.00)

Je kent het vast wel, je komt een leuke citaat of foto tegen voor op jouw blog. Of je vindt een mooi logo en bijpassende naam ideaal voor jouw eigen dienst of product. Beter goed gestolen dan slecht bedacht, toch? Maar mag je dat zomaar gebruiken?
Mogelijk zie jij dat anderen jouw unieke logo gebruiken of een kiekje van je website hebben gekopieerd. Misschien zie je het als een compliment maar zou ik dit moeten willen? Wat kan ik er tegen doen?
Als ondernemer kom je sneller in aanraking met intellectuele eigendommen en intellectuele eigendomsrechten dan je denkt. Ook wanneer je zelf je eigen naam bedenkt, logo ontwerpt of foto’s maakt voor jouw dienst of product.
In dit webinar neemt Michael van Straten van Ab Viae jou mee in het land van intellectuele eigendommen en intellectuele eigendomsrechten. Je wordt bewust gemaakt van de mogelijkheden en de onmogelijkheden om zo te voorkomen dat je in een juridisch geschil terecht komt met jouw onderneming.

Iets voor jou? Schrijf je dan nu, gratis in: KLIK HIER!

Kick-start met de CSU Innovatie Award 2020

Ben je een student of jonge ondernemer met een innovatief idee dat bijdraagt aan de uitdagingen van nu? Kan jouw oplossing écht impact maken in de facilitaire branche en kun je wel een kick-start gebruiken?
Deel je idee, win en maak je plannen werkelijkheid! De winnaar ontvangt een investeringsbudget van € 10.000,- én professionele begeleiding. Denk aan coaching, toegang tot relevante netwerken en een marketing-boost om het idee goed in de markt te kunnen zetten.

Voor meer informatie en aanmelden KLIK HIER
start up
seminar

Seminars voor starters en zzp'ers in augustus en september

Een goed begin is het halve werk. Daarom is een goede voorbereiding van groot belang om succesvol te ondernemen. Elk maand organiseren wij in Limburg gratis seminars voor mensen die een eigen bedrijf willen starten of net gestart zijn. Voor de komende maanden zijn de volgende bijeenkomsten en data gepland:
  • Start je eigen bedrijf: 25 augustus en 15 september
  • Hoe start je als freelancer / zzp'er: 1 september en 22 september
  • Ondernemingsplan schrijven: 8 september en 8 oktober
  • Ondernemen vanuit een WW-uitkering: 27 augustus, 10 en 24 september
  • Belastingen voor starters en zzp'ers : 2 september
Klik HIER en je kunt je gratis aanmelden voor een of meerdere seminars!
Wij hebben onze nieuwsbriefsoftware bijgewerkt naar een nieuwe versie. Het kan zijn dat een aantal afmeldingen voor de nieuwsbrief niet goed zijn doorgevoerd. Onze excuses dat je toch deze nieuwsbrief weer ontvangt. Het verzoek is nogmaals uit te schrijven via de optie hieronder: Uitschrijven!
custom custom custom