nieuwbrief-header

17e Startersevent Limburg - Sittard

Kennis & inspiratie tanken voor startende ondernemers

In Sittard-Geleen weten ze wat feestvieren is. Het ene oktoberfeest is nog niet voorbij of het volgende event dient zich al weer aan. Onder het motto “Ondernemen doe je samen” organiseert het StartersCentrum voor de 17de keer het Startersevent Limburg, deze keer in bedrijfsverzamelgebouw Office a la Carte in Sittard. Dit gratis netwerkevent is bedoeld voor startende ondernemers en zzp’ers in onze provincie die de afgelopen jaren gestart zijn en zij die in de startblokken staan om zich binnenkort in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Deze avond bestaat uit een uitgebreid seminar & workshop programma over diverse onderwerpen rondom (op)starten, het runnen van een eigen bedrijf en ondernemerschap. Onze sprekers zijn allemaal specialisten die dagelijks met de “laarzen in de Limburgse klei” staan en graag hun kennis & ervaring delen. Tijdens deze avond bestaat veel ruimte om te netwerken, contacten te leggen en met de diverse organisaties in gesprek te komen. Ook zijn er vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig voor het beantwoorden van ondernemersvragen.

Het Startersevent Limburg editie Sittard vindt plaats op woensdagavond 1 november van 19.00 tot ongeveer 22.30 uur in Office a la Carte aan de Poststraat 8 in Sittard. Parkeren kan (gratis) op het terrein voor de deur. Deelname aan het Startersevent Limburg is GRATIS maar in verband met de beperkte capaciteit (80 plekken) vragen wij u wel van te voren aan te melden!

De partners van het Startersevent Limburg!

Zonder medewerking van onderstaande organisaties en bedrijven is het niet mogelijk om een Startersevent Limburg te organiseren.
  • onze gastheer de gemeente Sittard-Geleen
  • Alle overige 17 partnergemeenten van StartersCentrum Limburg
  • Belastingdienst
  • KvK (Kamer van Koophandel)
  • Risk-Co
  • Reijans Financieel advies
  • UWV Werkbedrijf
  • Ill Graff Design - Muriël Snijders
  • Josine van de Nobelen
  • OndernemersKlankbord Limburg

Het programma op 1 november ziet er als volgt uit:

19.00 – 19.15 uur
Inloop Startersevent Limburg bedrijfsverzamelgebouw Office a la Carte aan de Poststraat 8 in Sittard

19.15 – 19.30 uur
Officiële opening door Marcel van Kasteren (directeur-bestuurder bij de Stichting StartersCentrum Limburg) inclusief korte presentatie van de sprekers

Seminars & workshops

Ronde 1

Start 19.30 – 20.30 uur

KvK
Alles wat je wilt weten over hoe te starten als zelfstandig ondernemer / zzp’er. Een stappenplan, de inschrijving bij de KvK, belastingzaken en je tarief bepalen en nog veel meer.

UWV
Starten met een WW-uitkering: wat zijn de spelregels en hoe doe je dat?

Muriël Snijders van Ill Graff Design – hoe verover je het hart van je ideale klant? Personal branding & online marketing voor startende zzp'ers

Netwerkpauze

20.30 – 21.00 uur
Stel je persoonlijke vragen aan de sprekers, de adviseurs van het StartersCentrum of medewerkers van de gemeente Sittard-Geleen

Ronde 2

Start 21.00- 22.00 uur

Belastingdienst
Starter en fiscus, alle relevante belastingzaken voor startende ondernemers: hoe makkelijk kunnen ze het maken?

Risk-Co & Frank Reijans
Het Broodfonds, arbeidsongeschiktheid en verzekeringen. Waarom verzekeren en welke verzekeringen zijn relevant?

Josine van de Nobelen
Inspiratie van een door de wol geverfde onderneemster met een praktijkverhaal over PEPtalks en sexy Linkedin profielen. Dat wil je toch niet missen?

Nazit & netwerken

22.00 – 22.30 uur
Afronding & napraten onder het genot van een hapje en drankje
teamwork

Je wilt je direct aanmelden?

Aanmelden voor het Startersevent Limburg in Sittard is verplicht. Deelname is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeenten. Na de plenaire opening kun je per ronde kiezen uit één van de 3 (ronde 1 en ronde 2) seminars / workshops Je kunt er dus 2 volgen. Elk(e) seminar / workshop duurt ongeveer 1 uur. Na afloop kun je je persoonlijke vragen nog kwijt bij de sprekers.
Op onze Startersevent Limburg website vind je meer info en kun jij je direct aanmelden.

Ga naar info & aanmelden

startersevent
Starterscentrum_emailhandtekening
Wij hebben onze nieuwsbriefsoftware bijgewerkt naar een nieuwe versie. Het kan zijn dat een aantal afmeldingen voor de nieuwsbrief niet goed zijn doorgevoerd. Onze excuses dat je toch deze nieuwsbrief weer ontvangt. Het verzoek is nogmaals uit te schrijven via de optie hieronder: Uitschrijven!
custom custom custom