nieuwbrief-header

Starterskoppen #21 juni 2021

StartersCentrum Limburg: het begin van een goede zaak

Onze live Starterevents laten nog heel even op zich wachten maar onze kennisoverdracht gaat gewoon door.
Juni is voor ons de Startersmaand met elke week een prikkelend webinar over een actueel onderwerp. Ondernemers uit de praktijk verzorgen deze webinars. Hiervoor gebruiken wij Zoom. Webinars die elke starter zou moeten hebben gevolgd. Kom in actie en investeer in jouw (toekomstig) ondernemerschap en meld je aan!
Woensdag 9 juni: Verzekeringen voor Starters en ZZP'ers! 50 Jaar Bank en Verzekeringservaring, één conclusie……! (19.00 - 20.30)

Webinar 9 juni: Verzekeringen voor Starters en ZZP'ers! (19.00 - 20.30)

50 Jaar Bank en Verzekeringservaring, één conclusie……! Aansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid dien je als zelfstandig ondernemer meteen zelf te regelen. Als zzp’er loop je dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Het vervelende is dat je er pas achter komt als het al te laat is. Maar alles te verzekeren is niet altijd nodig, ondernemen is zaken doen voor eigen …

Meer lezen
webinar

Webinar 16 juni: Eenvoudig Boekhouden zonder boekhoudkennis (19.00 – 20.30)

Je boekhouding zelf doen of uitbesteden? Als startende ondernemer heb je met dit duivelse dilemma te maken. Als je met een goed boekhoudsysteem werkt, dan kun je prima je eigen boekhouding bijwerken. Je hebt er geen uitgebreide boekhoudkennis voor nodig, maar je moet wel even weten wat je moet doen. In dit webinar “Eenvoudig Boekhouden zonder boekhoudkennis” vertelt Peggy jou …

Meer lezen
Woensdag 23 juni: Versterk je merk, praktische tips voor starters (19.00-20.30)

Webinar 23 juni: Versterk je merk, praktische tips voor starters (19.00-20.30)

Als starter of zzp’er is het natuurlijk belangrijk dat mensen weten dat je bestaat én wat je te bieden hebt. Velen beginnen met het idee dat marketing en branding betekent ‘jezelf en je bedrijf promoten’. Maar daarin maken we al snel een grote denkfout. Want, naast dat het ook ongemakkelijk kan voelen om je eigen ‘lof-trompet’ af te steken, is …

Meer lezen
Woensdag 30 juni: Sales en Acquisitie (19.00 – 20.30)

Webinar 30 juni: Sales en Acquisitie (19.00 – 20.30)

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je in deze tijden geen of te weinig omzet maakt als ondernemer. Het om hulp vragen mag je niet zien als opgeven maar laat zien dat jij weigert om op te geven. Daarom deze presentie van een mede strijder ondernemer. Ook in deze online presentatie-training komen succesvolle vraag- en afsluittechnieken aan bod! Voor meer …

Meer lezen

Verder hebben wij onze eigen webinars die wekelijks worden verzorgd door een van de ondernemersadviseurs.

Webinar 8 juni: Hoe start je als freelancer/ZZP'er? 9.30-11.00u

Webinar 8 juni: Hoe start je als freelancer/ZZP'er? 9.30-11.00u

Als freelancer / ZZP’er werk je zelfstandig voor verschillende opdrachtgevers. Maar wat zijn de verschillen tussen deze en andere ondernemingsvormen? Wat is nu de DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie) en welke overeenkomsten zijn er? Hoe bereken je een uurtarief? Wat zijn je rechten en plichten? En waar moet je op letten bij het vastleggen van je activiteiten? En je risico’s? Allemaal vragen die beantwoord worden tijdens dit gratis seminar van het StartersCentrum.

Meer lezen
Webinar 9 juni: Belastingen voor starters en zzp’ers 13.30-15.00u

Webinar 9 juni: Belastingen voor starters en zzp’ers 13.30-15.00u

Dit webinar is een “must” voor elke starter. Bij het starten van een eigen bedrijf of als zzp'er, moet je direct veel zaken tegelijkertijd goed regelen en krijg je ook te maken met de Belastingdienst. De aanmelding bij de Belastingdienst loopt bijna altijd via de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Tijdens dit webinar vertellen wij jou meer over de …

Meer lezen
Webinar 15 juni: Ondernemingsplan schrijven 9.30-11.00u

Webinar 15 juni: Ondernemingsplan schrijven 9.30-11.00u

Veel goede ideeën beginnen op een kladje, bierviltje of in je hoofd. Heb je een goed bedrijfsidee? Maak het idee dan concreet met een ondernemingsplan (businessplan). Met een goed ondernemingsplan kun je zien of jouw idee haalbaar is. Maar hoe schrijf je een goed ondernemingsplan? En wat gaat daaraan vooraf? Wat is een verdienmodel? Het seminar “Ondernemingsplan schrijven” van het StartersCentrum helpt je op weg met structuur en inhoud.

Meer lezen
Webinar 22 juni: Start je eigen bedrijf 9.30-11.00u

Webinar 22 juni: Start je eigen bedrijf 9.30-11.00u

Wat betekent het om ondernemer te zijn? Waar moet je overal aan denken bij het starten? Hoe zit het met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel? Waarom een ondernemingsplan? Welke rechtsvorm kies je? Wat is een ZZP’er of freelancer precies? Waarom een marketingplan? Met wat voor belastingen krijg je te maken? Wat is een investerings- en exploitatiebegroting? Wat zijn je financieringsmogelijkheden?
Tijdens deze startersoriëntatie bijeenkomst krijg je antwoord op deze en andere vragen. Je bent zo beter voorbereid bij de start van jouw bedrijf en weet wat er van je verlangd wordt.

Meer lezen

Startersadvies & -info in corona-tijden: (video)bellen, face-2-face & webinars

Onze persoonlijke dienstverlening is nu zowel face-2-face alsook "op afstand' via (video)belafspraak. De seminars en webinars zijn voor de groepsvoorlichting. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor korte lijntjes en advies-op-maat.
Ook voor gestarte zzp'ers zijn wij beschikbaar: nieuwe verdienmodelen, kansen & mogelijkheden in de anderhalve metersamenleving, digitalisering en toegang tot de corona overheidsmaatregelen zijn mogelijke gespreksonderwerpen.
Voor het plannen van een persoonlijk (video)bel adviesgesprek of face-to-face adviesgesprek klik HIER!
Voor het deelnemen aan een webinar klik HIER!
Videobellen
Wij hebben onze nieuwsbriefsoftware bijgewerkt naar een nieuwe versie. Het kan zijn dat een aantal afmeldingen voor de nieuwsbrief niet goed zijn doorgevoerd. Onze excuses dat je toch deze nieuwsbrief weer ontvangt. Het verzoek is nogmaals uit te schrijven via de optie hieronder: Uitschrijven!
custom custom custom