nieuwbrief-header

Startersevent Limburg

StartersCentrum Limburg: het begin van een goede zaak

help1
Onder het motto “Ondernemen, ook na Corona, doe je samen” organiseert het StartersCentrum voor de 10de keer het Startersevent Limburg, nu in Roermond. Het netwerkevent voor startende ondernemers en zzp’ers in onze provincie die gestart zijn na 2018 en zij die in de startblokken staan om zich binnenkort in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Deze avond bestaat uit een uitgebreid seminar programma over diverse onderwerpen rondom (op)starten, het runnen van een eigen bedrijf en ondernemerschap. Onze sprekers zijn allemaal specialisten die dagelijks met de “laarzen in Limburgse klei” staan en hun kennis en ervaring graag delen. Tijdens deze avond bestaat veel ruimte om te netwerken, contacten te leggen en met de diverse organisaties in gesprek te komen.

Het Startersevent Limburg is op donderdagavond 4 november van 19.00 tot ongeveer 22.30 uur en vindt plaats in Congrescentrum Het Forum aan de Elmpterweg 50 (6042 KL) in Roermond. Deelname aan het Startersevent Limburg is GRATIS maar in verband met de beperkte capaciteit (120 plekken) wel van te voren aanmelden!

Maatregelen Covid-19
Bij deelname vragen wij je op de locatie om een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Wij volgen als organisatie de situatie omtrent Covid-19 en houden ons aan de door de Rijksoverheid opgelegde maatregelen in het belang van eenieders gezondheid. Als na inschrijving aanleiding is tot wijzigingen in het aantal toegestane bezoekers, de programmering of anderszins is, ontvang je per mail hierover nader bericht.

Het programma ziet er als volgt uit:

18.30 – 19.00 Inloop Startersevent Limburg Roermond
19.00 – 19.10 uur
De officiële opening Harrie van Beers, directeur-bestuurder bij de Stichting StartersCentrum Limburg. Aansluitend openingspresentatie.
19.10 – 19.45 uur
Power Talk (voor iedereen): “Ondernemen in crisistijden, pas je op tijd aan”
De corona-pandemie heeft vele ondernemingen hard geraakt in hun vroege levensfase door de beperkingen die zijn opgelegd. Hoe ga je daarmee om en welke lessen kun je daar als starter uit trekken? Een positieve survival mindset aanleren is een manier om je vaardigheden te verbeteren en te versterken. Hoe je dat doet vertellen prosultants Rob Meesen en Patrick Vroomen van TopChange uit Heerlen.

Seminars

Ronde 1

Start 19.50 – 20.50 uur

Belastingdienst (ovb)
Starter en fiscus, fiscale zaken voor startende ondernemers (Hoe makkelijk kunnen ze het maken?)

Arthur Brekelmans
Sales & Acquisitie (Klanten krijgen en klanten (vast)houden)

Risk-Co
Het Broodfonds, arbeidsongeschiktheid en verzekeringen (Waarom verzekeren en welke verzekeringen zijn relevant?)Ronde 2

Start 21.00- 22.00 uur

Salesstress
Verkoper als tweede beroep

Kamer van Koophandel
Een eigen bedrijf, de 10 stappen. Goed voorbereid van start aan de hand van een stappenplan

ill graff design – brand coach
Hoe verover je het hart van je ideale klant?

22.00 – 22.30
Afronding & napraten
startersevent

Je wilt je direct aanmelden?

Aanmelden voor het Startersevent Limburg in Roermond is verplicht. Deelname is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeenten. Naast de Power Talk maak je per ronde een keuze uit één van de 3 seminars. Je kunt er dus 2 volgen. Elk seminar duurt ongeveer 60 minuten..
Op onze Startersevent Limburg website vind je meer info en kun jij je direct aanmelden. Ga naar info & aanmelden.

De partners van het Startersevent Limburg!

Zonder medewerking van onderstaande organisaties en bedrijven is het niet mogelijk om een Startersevent Limburg te organiseren.
  • Belastingdienst
  • KVK (Kamer van Koophandel)
  • SalesStres
  • ill graff design - brand coach
  • Arthur Brekelmans
  • Risk-Co
  • Partnergemeenten StartersCentrum Limburg
teamwork
Starterscentrum logo jpeg
Wij hebben onze nieuwsbriefsoftware bijgewerkt naar een nieuwe versie. Het kan zijn dat een aantal afmeldingen voor de nieuwsbrief niet goed zijn doorgevoerd. Onze excuses dat je toch deze nieuwsbrief weer ontvangt. Het verzoek is nogmaals uit te schrijven via de optie hieronder: Uitschrijven!
custom custom custom